.
Uw ond ertitel


Online veilig data delen via uw eigen portal

Team-Share biedt online oplossingen voor het digitaal delen van informatie in de breedste zin van het woord. Daarvoor exploiteert Team-Share een aantal document portal websites. Hierop kunnen gegevens worden beheerd, geordend en gedeeld. Maar ook portalen voor het begeleiden van trajecten poortwachter.

Online en op elk gewenst moment toegankelijk op uw PC, tablet (iPad e.a.), telefoon of laptop. Dit alles conform AVG.


Passende oplossingen voor u

Team-Share biedt originele, gebruiksvriendelijke oplossingen die het online delen van data en papierloos werken bevorderen.

De oplossingen bestaan uit internetportalen waarop gebruikers hun data kunnen delen en beheren. Voor het gebruik van de portalen geeft Team-Share gebruikerslicenties uit.

De portalen van Team-Share onderscheiden zich door gebruiksgemak, toegespitst op specifieke niche markten. Het gaat hier o.a. om vergaderstructuren in de medezeggenschap. Het product dat wij daarvoor aanbieden is o.a. MR Centraal. Team-Share is ook de drijvende technische kracht achter RTTI-online, hét platform voor formatieve evaluatie. Daarnaast bieden wij indien gewenst passende maatwerkoplossingen.


Maatwerk

Op verzoek verzorgt Team-Share maatwerkoplossingen voor het delen van data of het verwerken ervan. Onze specialiteit ligt in het onderwijs en zorg maar ook voor andere branches denken wij graag met u mee. Voor nadere informatie kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.
MR Centraal: het medezeggenschap portaal ontwikkeld door- en onder licentie uitbracht door Team-Share. Ga naar www.mrcentraal.nl.RTTI-online: hét overkoepelende methode-onafhankelijke platform voor formatieve evaluatie. In samenwerkingsverband ontwikkeld en beheerd door Team-Share. Ga naar www.rttionline.nl.Met TestFox maak je op eenvoudige wijze goede online toetsen. Je kunt de vragen voorzien van remediërende feedback. Zo leren leerlingen écht iets van een toets!