U bent hier: MR Centraal

MR Centraal

MR Centraal is een online portal, speciaal ontwikkeld voor de medezeggenschap binnen het onderwijs. De portal biedt u de mogelijkheid om online, digitaal een archief op te bouwen en te communiceren. Bovendien biedt MR Centraal de mogelijkheid om te communiceren tussen GMR en MR en data met elkaar te delen.

 

Waarom MR Centraal

Regelmatig wordt de vraag gesteld over wie er nog een bepaald beleidsstuk ergens op zijn computer heeft staan. Of wie de laatste versie van de agenda heeft.

Dat alles is nu verleden tijd. Met een doordachte mappenstructuur, die altijd persoonlijk is aan te passen, is het mogelijk om documenten, notulen en agenda’s op een snelle manier terug te vinden. Ook het terugvinden van oudere stukken is geen probleem meer. Wie wil er niet de nieuwe begroting met de oude vergelijken?

Het archief wordt in de loop van de tijd opgebouwd en onderhouden door de secretaris. Andere leden van de (G)MR hebben geen mogelijkheden om bestanden in het archief te plaatsen. Wel kunnen zij het archief raadplegen en gebruiken bij het voorbereiden van de vergaderingen.

In het kader van de duurzaamheid hoeft in principe niet alles meer uitgeprint te worden omdat het via het scherm te lezen is. Een ander bijkomend voordeel is, dat stukken overal en altijd te raadplegen zijn. Leden hoeven geen ingewikkelde mappenstructuur op hun PC aan te leggen, alles staat binnen het portaal.

 

Voor meer informatie, het aanmaken van een demo-account of om direct in te loggen klik je op onderstaande link. Ook is het mogelijk om contact te komen gebruikers van het MR Centraal op moment

 

 

Demoaccount   Demoaccount  

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) werkt al vele jaren naar volle tevredenheid met MR Centraal

 

Logo OMO